Fietsendieven gevat in Kalmthout

Print

Op 31 augustus omstreeks 12u20 is er een niet-slotvaste damesfiets in de Sint-Jansstraat te Essen gestolen. Het slachtoffer komt bij de dagbladhandel buiten en merkt dat haar fiets weg is. De daders laten een andere fiets in de plaats achter. 

Een ooggetuige heeft de daders zien fietsen richting Kalmthout.  Onze diensten worden op de hoogte gebracht en onze ploegen treffen in de Bevrijdingslei in Kapellen 3 verdachten aan. Ze zijn in het bezit van de gestolen fiets. De fiets is reeds van alle herkenbare kenmerken (stickers, zadelhoes en fietstas) verwijderd.

De 3 verdachten, een 20 jarige Belg, een 24 jarige Belg en een 24 jarige Irakees, worden gearresteerd. De verdachten zijn reeds bekend voor eerdere feiten. 

Achtergelaten fiets merk Oxford

De fiets die aan de dagbladhandel wordt achtergelaten is een wit-grijze Oxford damesfiets met achteraan een kinderzitje.  Wij zijn nog op zoek naar de rechtmatige eigenaar van de achtergelaten fiets.
Mocht u de fiets herkennen (foto in bijlage) of u kan zich identificeren als eigenaar, mag u contact opnemen met ons bureel te Kalmthout op het nummer: 03/620 29 29 of via mail info@pzgrens.be.