BOB. Altijd nul op.

Print

De winter staat weer voor de deur. En dat betekent maar één ding. Tijd om de kerstversiering op te hangen, onze mooiste outfit uit de kast te halen en samen met familie en vrienden zalige feestdagen door te brengen. Wordt er getoost en gefeest? Dan is BOB er uiteraard bij. Want de eindejaarsfeesten zijn pas écht compleet wanneer BOB van de partij is.

Nieuwe campagne : 'BOB. Altijd nul op.'
Van 29 november tot 3 februari duikt de BOB-boodschap weer overal op om weggebruikers te sensibiliseren. Deze winter luidt de slogan ‘BOB. Altijd nul op.’ Want het is BOB die ervoor kiest om uitsluitend alcoholvrije alternatieven te drinken en zo iedereen veilig thuis te brengen.  Tijdens deze wintercampagne  ‘BOB. Altijd nul op.’ benadrukken de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde), Brussel Mobiliteit, AWSR (Agence wallonne pour la Sécurité Routière),  Assuralia (de beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen), de Belgische Brouwers en Vias institute dat je pas echt helemaal BOB bent, als je niets gedronken hebt.

Elke dag controles in de Politiezone Grens

Tijdens de winterBOB heeft de Politiezone Grens elke dag ploegen op de baan die alcoholcontroles uitvoeren.  Blaas je negatief, dan krijg je misschien een BOB-sleutelhanger.

BOB altijd nul op